Corona virus

CORONA INFORNATIE

Als u klachten heeft van koorts, hoesten, keelpijn, benauwdheid, moeheid, buikpijn, diarree, of verlies van smaak en reuk, is het advies u te laten testen op corona. Sinds 1 juni is dat mogelijk bij de GGD in Bussum. U kunt een afspraak maken via het landelijke nummer 0800-1202.

 

Vanwege het Coronavirus hebben wij de werkwijze in de praktijk aangepast voor uw en onze veiligheid en werken wij conform de adviezen van het RIVM.

Het uitgangspunt blijft dat wij ten alle tijden bereikbaar zijn voor uw hulpvragen!

Wel hebben we een aantal ‘spelregels’:

  1. U kan niet in de praktijk komen bij koorts, hoesten, keelpijn, of neusverkoudheid. Bel 0800-1202 voor een test op het Coronavirus of bel naar de assistente als u advies nodig heeft.
  2. Kom alleen naar de praktijk wanneer u een afspraak heeft.
  3. Houd in de wachtkamer 1.5 meter afstand van andere bezoekers.
  4. Bij het maken van een afspraak zal de praktijkassistent(e) uw klachten uitvragen en met u overleggen of uw klacht behandeld kan worden door een terugbelafspraak door de huisarts, een e-consult (b.v. bij huidaandoeningen) of dat u op het spreekuur moet komen.
  5. We willen u wijzen op de mogelijkheid om de vragen die u heeft voor de huisarts te stellen via e-consult. Dit kan via het contact formulier op onze website.
  6. Praktijkondersteuner: de reguliere spreekuren zijn weer opgestart.

Heeft u vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het RIVM (0800) 13 51 of kijk op RIVM.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op thuisarts.nl